Kursus Sabun cold process

Kursus Sabun Cold Process – Asas Sabun Organik

Current Status
Not Enrolled
Price
MYR 150.00
Get Started

Adakah anda ingin belajar bagaimana untuk membuat sabun kecantikan semulajadi yang mewah menggunakan bahan organik dari rumah anda sendiri? Kursus Sabun Cold Process – Asas Sabun Organik kami ini adalah titik permulaan yang terbaik!

Membuat sabun dari awal mungkin nampak menakutkan, tetapi dengan bimbingan dan arahan langkah demi langkah yang kami sediakan dalam bentuk video, anda akan dapat membuat beberapa sabun yang cantik dan wangi dengan cepat. Samada anda seorang pemula atau mempunyai sedikit pengalaman dalam membuat sabun, kursus kami dirancang untuk membantu anda berjaya.

 

Apa Yang Anda Akan Belajar?

Dalam kursus ini, anda akan belajar semua perkara asas tentang cara membuat sabun kecantikan untuk muka dan badan dengan menggunakan kaedah cold process. Bermula dari cara memilih bahan, pewarna dan haruman sabun yang betul, hinggalah dalam pemilihan bahan tambahan seperti herba yang berkhasiat untuk sabun anda.  Kami juga akan berkongsi tips dan tricks yang penting untuk anda tahu dalam menghasilkan bar sabun yang terbaik dan berkualiti tinggi. Dalam kelas ini juga kami sertakan 6 resipi sabun kecantikan menggunakan bahan-bahan semulajadi untuk anda cuba hasilkan sendiri di rumah dengan mengikuti video langkah demi langkah yang mudah.

 

 

Apa Yang Anda Akan Dapat Pada Akhir Kursus Ini?

Pada akhir kursus, anda akan dapat menghasilkan sendiri 6 jenis sabun muka dan badan menggunakan bahan semulajadi yang ada di rumah anda. Anda juga boleh menggunakan pengetahuan yang anda dapat untuk mencipta  resipi sabun sendiri. Anda boleh gunakan untuk diri sendiri, atau untuk idea bisnes dari rumah.

 

Sertai Kursus Ini Hari ini

Samada anda bermula sebagai hobi atau hanya ingin memperluaskan pengetahuan anda dalam pembuatan sabun, kursus kami ini direka untuk membantu anda berjaya. Dengan mengikuti kursus ini, anda tidak hanya akan memiliki kepuasan mencipta sesuatu dengan dua tangan anda sendiri, tetapi anda juga akan menjimatkan wang dan menikmati manfaat menggunakan sabun semulajadi yang lembut pada kulit dan alam sekitar. Untuk masa yang terhad, kami menawarkan diskaun khas untuk pelajar yang mendaftar awal, jangan lepaskan peluang ini. Daftar sekarang dan mulakan membuat sabun sendiri!