fbpx

MySabun.Com

- Showcase -

Nak Saya Bantu Anda Untuk Buat Bisnes Online?

Secara peribadi, saya sendiri telah berjaya membuktikan yang bisnes berasaskan hobi  ini berpotensi menjadi bisnes yang menguntungkan, walaupun hanya dari rumah dan berbekalkan dengan modal yang kecil sahaja. Yang penting adalah minat, usaha dan sentiasa belajar pelbagai ilmu baru untuk majukan diri sendiri. 

 

Jadi, bersandarkan kepada pengalaman lebih 10 tahun dalam dunia bisnes secara online, kini saya  ingin berkongsi pengetahuan dan pengalaman yang saya ada untuk membantu anda memulakan, menguruskan dan menjalankan bisnes sabun secara online. 

TERBARU!!

Anda Juga Boleh Buat Produk Homemade Skincare !!

Ya! Selain sabun, kini anda juga boleh belajar menghasilkan produk skincare menggunakan bahan semulajadi dan herba termasuk langkah untuk mendaftarkan produk anda.

Ini peluang anda membina jenama produk anda sendiri bermula dari rumah! 

Produk & Servis MySabun.Com

Kami menyediakan pelbagai kursus berkaitan produk sabun dan penjagaan kulit dan kecantikan khas untuk anda. Semua kursus ini akan dikendalikan oleh pakar yang berpengalaman. Anda boleh pilih untuk belajar bersemuka 1 to 1, secara perkumpulan atau secara online. 

Berikut adalah antara kursus yang kami tawarkan. Sekiranya anda mahu belajar resepi tertentu yang menggunakan produk anda sendiri pun boleh. 

Untuk pertanyaan boleh klik pada gambar dan nama produk di bawah.

Anda boleh belajar secara...

Klik Sini Untuk Hubungi Kami Sekarang!

Untuk mendapatkan sebutharga kursus dan menempah slot kelas, sila klik butang di bawah. 

Klik Untuk Bantuan