Add Your Heading Text Here

Selamat datang ke MySabun.Com

Laman Web perkhidmatan MySabun.Com (termasuk) http://mysabun.com (“Laman Web”) dan aplikasi mudah alih dan aplikasi interaktif lain (secara kolektif, “Perkhidmatan”). Ia dimiliki & dikendalikan sepenuhnya oleh Adjem’s Creative, sebuah syarikat yang beropersi di Malaysia dan mempunyai no pendaftaran perniagaan SSM SA0062831-T (disebut dalam Dasar Privasi ini sebagai MySabun.Com atau “kami” dan melalui kata-kata yang sama erti dengannya dll.). Dengan mengakses mana-mana bahagian Perkhidmatan, anda menyetujui terma dan syarat yang dijelaskan di bawah (“Dasar Privasi” ini) dan syarat syarat perkhidmatan kami (“Syarat Perkhidmatan”). Sekiranya anda tidak bersetuju dengan mana-mana syarat ini, anda tidak boleh menggunakan Perkhidmatan ini. Dasar Privasi ini digunapakai untuk semua pengguna, termasuk kedua-dua pengguna yang hanya melihat kandungan yang tersedia melalui Perkhidmatan dan pengguna yang telah mendaftar sebagai anggota MySabun.Com 

Peraturan untuk Semua Pengguna

 
MySabun.Com diwujudkan untuk berkongsi pelbagai cabang ilmu, pengalaman, minat dan kemahiran secara online. Semasa anda mendaftar ke Laman web ini, anda bersetuju dengan peraturan berikut:
 1. Anda akan menggunakan Perkhidmatan hanya untuk tujuan yang sah dan bersetuju untuk tidak menggunakan Perkhidmatan dengan cara apa pun yang akan melanggar penggunaan atau hak pengguna lain.
 2. Sebagai pengguna Perkhidmatan, anda perlu patuh pada semua undang-undang dan peraturan yang ada dan anda bertanggung jawab sepenuhnya ke atas isi komunikasi anda melalui Perkhidmatan.
 3. Anda tidak akan memuat turun bahan berhak cipta, cap dagang, atau hak milik di Perkhidmatan tanpa kebenaran kami.
 4. Anda bersetuju bahawa anda tidak akan terlibat dalam sebarang tingkah laku seperti melakukan iklan yang tidak dibenarkan seperti menghantar email sampah (juga dikenali sebagai “spamming”), surat berantai, sebarang bentuk permintaan tidak sah yang lain, atau sebarang bentuk undian atau perjudian.
 5. Anda tidak akan berkongsi kandungan dari Perkhidmatan dengan sesiapa sahaja yang tidak dilesenkan dengan betul untuk mengakses kandungan tersebut.
 6. Anda tidak akan memuat naik, berkongsi, menyiarkan, menyebarkan atau mengambil bahagian dalam sebarang tingkah laku yang menyalahi undang-undang, mengancam, kasar, melecehkan, memfitnah, memfitnah, menipu, menipu, menceroboh privasi orang lain, menyeksa, mengandungi keterangan eksplisit atau grafik atau akaun seksual tindakan (termasuk tetapi tidak terhad kepada bahasa seksual yang bersifat ganas atau mengancam yang ditujukan kepada individu atau kumpulan individu lain), atau melanggar peraturan atau dasar kami.
 7. Anda tidak akan mengambil bahagian dalam tingkah laku yang menjadi mangsa, melecehkan, menjatuhkan maruah, atau menakut-nakutkan individu atau sekumpulan individu berdasarkan agama, jantina, orientasi seksual, bangsa, etnik, umur, atau kecacatan.
 8. Anda tidak akan berkongsi virus perisian atau kod komputer lain, fail, atau program yang dirancang atau dimaksudkan untuk mengganggu, merosakkan, atau mengehadkan fungsi perisian, perkakasan, atau peralatan telekomunikasi apa pun atau merosakkan atau memperoleh akses tanpa izin ke data apa pun atau maklumat lain dari mana-mana pihak ketiga.
 9. Anda tidak akan menyamar sebagai orang atau entiti, termasuk pekerja atau wakil kami.
 10. Anda tidak akan menggunakan akaun anda untuk melanggar keselamatan akaun lain atau cuba mendapatkan akses tanpa izin ke page, link atau menu yang tidak dibenarkan dalam website ini,
 11. Anda tidak boleh mengganggu penggunaan dan kesenangan Perkhidmatan orang lain.
Pengguna yang melanggar keselamatan sistem atau rangkaian boleh menanggung tanggungjawab jenayah atau sivil.

Perubahan Yuran

 
Kami berhak, pada bila-bila masa, untuk mengubah apa-apa yuran atau caj untuk menggunakan perkhidmatan yang disediakan di Perkhidmatan (atau untuk mula mengenakan bayaran untuk perkhidmatan percuma), dengan syarat perubahan tersebut tidak akan berlaku untuk yuran atau caj yang dibayar atau perkhidmatan percuma digunakan sebelum masa perubahan.